Om oss

Jan Erick Olsen – Daglig leder: Jan Erick har vært med på å etablere og bygge opp en rekke selskaper både nasjonalt og  internasjonalt. Jan Erick kommer også fra svømmemiljøet, og representerte Norge i OL i både 1984 og 1988.

Mona Kvalsvik – Prosjektkoordinator: Mona har lang erfaring som prosjektleder og har i tillegg bakgrunn som forretningsutvikler i et internasjonalt selskap. Hun er utdannet Sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole, BI.

Som gamle svømmere er vi selvfølgelig også svært interessert i utviklingen av svømmehallssituasjonen her til lands. Mange av bassengene i Norge begynner å bli gamle, og mange av dem er blitt stengt. Med hjelp av Myrtha Pool´s teknologi mener vi at vi på en enkel og rask måte kan være med å fylle disse bassengene. Pool Techs primære fokus er å levere et kostnadseffektivt og fleksibelt alternativ til tradisjonelle produkter som flis og betong, både ved renovering av gamle basseng eller bygging av nye. PoolTech har fått en meget god mottagelse i markedet, noe du kan lese mer om under prosjekter.