Malmsten

Et Malmsten hev/senk gulv er designet slik at den er enkelt å både bruke og vedlikeholde. I motsetning til mange hev/senk gulv av andre fabrikater, er det ingen utstyr montert i bassengbunnen, noe som forenkler rengjøringen. Gulvbordet gjør at vannet har en god sirkulasjon gjennom hele hev/senk gulvet. Det er heller ingen «kriker og kroker» der smuss kan samle seg, noe som betyr at vannkvaliteten ikke påvirkes.

Et Malmsten hev/senk gulv har minst en serviceluke, der det er mulig å slippe ned en bunnsuger av normal størrelse. Siden både drivaksel og gir er plassert i overløps rennen, kan all service utføres ovenfra (bassengkanten). Motorene plasseres normalt i kjelleren og kontrolleres derifra. Man trenger dermed aldri å tømme bassenget for service og vedlikehold.

Når et Malmsten hev/senk gulv er i gulvposisjon (top posisjon), fungerer det også som et bassengdeksel og forhindrer fordampning og varmetap. I top posisjon kan hev/senk gulv også brukes som et gulv og brukes til “tørre” aktiviteter. Maksimal belastning i henhold til standard er 65 kg / m2 (Kan imidlertid dimensjoneres for å håndtere mer, valgfritt). Gulvet tåler 200 kg spissbelastning i sin standardversjon.

Konstruksjon

Malmsten produserer to forskjellige modeller: Classic og Advanced. Felles er at et Malmsten hev/senk gulv er bygd av bjelker i syrefast rustfritt stål. Disse er kledd med sklisikre PVC-gulvplater. Gulvet heves og senkes ved hjelp av skruekontakter som er montert i spalter i bassengveggene. Skruejekkene er i sin tur koblet til motorer via et system med aksler og tannhjul plassert i bassengrennen på Classic-modellen. En motor er tilgjengelig på hver skruejekk på Advanced-modellen.

Sikkerhet

Malmstens hev/senk gulv har gjennomgått omfattende tester for å oppfylle Europeiske sikkerhetskrav og er CE-merket.

Avansert hevet / senket midtbunn
Klassisk hevet / senket midtbunn

Tilgjengelighet i svømmebassenget

Malmsten høydejusterbare løfteplan er designet med tanke på mennesker med nedsatt funksjonsevne. Løfteplanet er bygget etter samme prinsipp som midtbunnen og kan monteres enten i en nisje eller i et hjørne av bassenget. Rullestolbrukeren kan ved hjelp av en fjernkontroll senke seg selv til ønsket dybde, men maksimalt 90 cm av sikkerhetsmessige årsaker. For at ingen badende skal kunne komme under løfteplanet, er det en teleskopvegg. Det er også mulig å få båreheis.

Bassengtrapper i rustfritt stål, tilpasset
Løfte / senke løfteplan