Om oss

om oss

Pooltech er en leverandør av innovative svømmebasseng løsninger primært til offentlige svømmeanlegg i Norge. Vi har i løpet av de siste 10 årene levert et 20 talls bassenger i ulike størrelser fra Vardø i nord til Porsgrunn i Sør.

Pooltech leverer produkter fra Myrtha Pools, som har sitt hovedkontor i Nord Italia med leveranser over hele verden. Med sine 1,2 Mrd norske kroner i omsetning er de klart størst i dette markedet og er hovedleverandør for konkurranse basseng som brukes i svømme OL, VM og EM.

Pooltech leverer også innovative hev/senk gulv fra Variopool i Nederland og Malmsten i Sverige. Leverandørene baserer seg på ulik teknologi, men målet og nytten med produktene er den samme, – økt fleksibilitet i bruken av bassenget med god tilrettelegging for de ulike brukergruppene.

Pool Techs primære fokus er å levere et kostnadseffektivt og fleksibelt alternativ til tradisjonelle produkter som flis og betong og sveiset stålbasseng, både ved renovering av gamle basseng eller bygging av nye. PoolTech har fått en meget god mottagelse i markedet, noe du kan lese mer om under prosjekter.

Jan Erick Olsen – Daglig leder:

Jan Erick har vært med på å etablere og bygge opp en rekke selskaper både nasjonalt og  internasjonalt. Jan Erick kommer også fra svømmemiljøet, og representerte Norge i OL i både 1984 og 1988.

Mona Kvalsvik – Prosjektkoordinator:

Mona har lang erfaring som prosjektleder og har i tillegg bakgrunn som forretningsutvikler i et internasjonalt selskap. Hun er utdannet Sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole, BI.

VÅRE ANSATTE

Jan-Erick Olsen
Daglig leder
+47 922 68 682
jeolsen@pooltech.no

Mona Kvalsvik
Prosjektkoordinator
+47 918 47 112
mkvalsvik@pooltech.no